Kadeau testkøkken

Bag hovedkøkkenet på Kadeau København ligger et rum skabt til fordybbelse og udvikling. Udformet i tæt samarbejde med køkkenchef Nicolai Nørregaard er dette skræddersyede testkøkken en naturlig videreførelse af det langvarige partnerskab mellem Garde Hvalsøe og den tostjernede Michelin-restaurant.

Samarbejdet begyndte i 2015 med indretningen af Kadeaus hovedkøkken. Testkøkkenet vidner om den samme fælles stræben: et rum for fordybelse, forfinelse og varig kvalitet.

Detaljer

Case

Bagom projektet

Type

Køkken, Vinskab

Model

Bespoke

Materiale

Oak, Zink

I 2025 opnåede Restaurant Kadeau en 41. plads på listen over verdens bedste restauranter.

Køkkenet er udført i Dinesen HeartOak med fronter og bordplader i zink – skabt til præcision, fornyelse og funktionalitet. Et sted, hvor nye retter tager form gennem håndværk, sæson og dialog.

Hos Kadeau København begynder maden længe før den anrettes.
Læs mere om hovedkøkkenet her.