Om os

Det første Garde Hvalsøe snedkerkøkken blev til i 1992 som et studie i kvalitet, møbelkunst og forenkling. Vores tilgang er den samme i dag, hvor vi leverer skræddersyede interiørløsninger til hele verden fra vores base i København.

ET ANSVARLIGT FUNDAMENT

Ethvert Garde Hvalsøe møbel er kendetegnet ved ansvarlige principper om lang levetid i alt fra materialevalg til sublimt håndværk og tidløse proportioner. Nu går vi dybere ind i CSR-arbejdet.

Læs mere

GRUNDLÆGGER OG CEO

De to gentlemen bag Garde Hvalsøe er begge uddannet møbelsnedkere og levende engageret i håndværksdyder, mennesker og leverum. Mød grundlægger Søren Hvalsøe Garde og CEO Søren Lundh Aagaard.

Læs mere

VORES SIGNATUR

Der er en fundamental genkendelighed i et Garde Hvalsøe design, en særlig rytme. For os handler det om at være tro mod signaturen og skabe ærlige, velovervejede og eviggyldige design til verden af i morgen.

Læs mere

Tidløst design. Håndens værk

Garde Hvalsøe er en fortælling om liv og håndværk; en hyldest til den enkle formgivning, som møbelsnedkere og andre hædersmænd har forfinet gennem generationer.

Læs mere

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

1

MØD OS

Vi er klar med rådgivning, hvor det passer dig: online, hjemme eller i vores showroom, hvor du kan opleve håndværket og kvaliteten helt tæt på.

2

IDEOPLÆG

Efter dialogen om ønsker, behov og muligheder udarbejder vi først et prisoverslag og dernæst et gennemarbejdet ideoplæg.

3

ORDRE

Når endeligt oplæg og tilbud er på plads, får du en ordrebekræftelse til godkendelse.

4

OPMÅLING OG PRODUKTION

Vi måler op på stedet og udarbejder arbejdstegninger. Produktionen sker i Danmark i samarbejde med erfarne møbelsnedkere – selve produktionstiden afhænger af kompleksiteten.

5

MONTERING

Vi benytter vores egne, erfarne montører, der er eksperter i Garde Hvalsøes design og skræddersyede interiørløsninger.

6

AFLEVERING

Vi gennemgår det endelige resultat sammen med dig. Et stort og vigtigt øjeblik – også for os.
OM MØBLER OG MENNESKER
Bestil e-bog