Lykke

Model Lykke hylder et klassisk og tidløst udtryk med subtile detaljer, som fremhæver både materialer og komposition gennem kontraster. Er modsat et traditionelt snedkerkøkken modulopbygget, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til installeringen. Modellen har et næsten svævende udtryk med en sokkel i metal, der står i kontrast til det massive korpus i træ. Metallet går igen i lodrette metallister, der bruges i alle stød mellem kabinetter og fremhæver linjeføringen. Bordpladen får en elegant og ligeledes svævende fremtoning takket være en let hævet position og brugen af skyggenot, mens de synlige tapsamlinger fuldender indtrykket af et klassisk snedkerkøkken i en moderne fortolkning. Få designer Thomas Lykkes tanker om modellen.

Designet af Thomas Lykke/OEO Studio i 2020.

Model Lykke fremstilles med tre skuffer i højden.

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

1

MØD OS

Vi er klar med rådgivning, hvor det passer dig: online, hjemme eller i vores showroom, hvor du kan opleve håndværket og kvaliteten helt tæt på.

2

IDEOPLÆG

Efter dialogen om ønsker, behov og muligheder udarbejder vi først et prisoverslag og dernæst et gennemarbejdet ideoplæg.

3

ORDRE

Når endeligt oplæg og tilbud er på plads, får du en ordrebekræftelse til godkendelse.

4

OPMÅLING OG PRODUKTION

Vi måler op på stedet og udarbejder arbejdstegninger. Produktionen sker i Danmark i samarbejde med erfarne møbelsnedkere – selve produktionstiden afhænger af kompleksiteten.

5

MONTERING

Vi benytter vores egne, erfarne montører, der er eksperter i Garde Hvalsøes design og skræddersyede interiørløsninger.

6

AFLEVERING

Vi gennemgår det endelige resultat sammen med dig. Et stort og vigtigt øjeblik – også for os.

GÅ PÅ OPDAGELSE I PROJEKTER