Layer

Model Layer er et rent, nordisk og uniformeret design, der med arkitektonisk præcision og elegant linjeføring udfolder det sublime håndværk i dybere lag. De enkle fronter er skabt i Dinesens produktserie Dinesen Layers, der bidrager med en naturlig lethed, og er ligesom det øvrige inventar snedkereret til perfektion. Alt overflødigt er skåret væk – her er hverken sokkel, greb eller synlige samlinger, men til gengæld et enkelt designgreb, der giver køkkenet et unikt særpræg: Layer tilføjer et vertikalt look til kollektionen ved at lade åretegningerne hylde træets naturlige forløb og genspejle skovens himmelstræbende retning.

Designet af Baks Arkitekter i 2021.

Model Layer fremstilles med tre skuffer i højden.

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

1

MØD OS

Vi er klar med rådgivning, hvor det passer dig: online, hjemme eller i vores showroom, hvor du kan opleve håndværket og kvaliteten helt tæt på.

2

IDEOPLÆG

Efter dialogen om ønsker, behov og muligheder udarbejder vi først et prisoverslag og dernæst et gennemarbejdet ideoplæg.

3

ORDRE

Når endeligt oplæg og tilbud er på plads, får du en ordrebekræftelse til godkendelse.

4

OPMÅLING OG PRODUKTION

Vi måler op på stedet og udarbejder arbejdstegninger. Produktionen sker i Danmark i samarbejde med erfarne møbelsnedkere – selve produktionstiden afhænger af kompleksiteten.

5

MONTERING

Vi benytter vores egne, erfarne montører, der er eksperter i Garde Hvalsøes design og skræddersyede interiørløsninger.

6

AFLEVERING

Vi gennemgår det endelige resultat sammen med dig. Et stort og vigtigt øjeblik – også for os.

GÅ PÅ OPDAGELSE I PROJEKTER