Kollektion

Vores modeller har en tidløs æstetik og rummer finesser, der vidner om stolte håndværkstraditioner. Udforsk detaljerne i Garde Hvalsøes grunddesign, som sammen med dine personlige valg sikrer en unik løsning til køkken, bad, interiør eller garderobe.

LUNDGAARD & TRANBERG

En født designklassiker i kraft af sin tydelige kvalitet, synlige tapsamlinger og afbalancerede proportioner med reference til en lang skænk eller kommode.

Se mere
MINIMAL

Distinkt for model Minimal er skuffernes svævende udtryk. Møblets kabinet er trukket tilbage, således at der opstår ekstra luft mellem hver skuffe og en skyggeeffekt.

Se mere
KABINET

Model Kabinet har et gennemført klassisk udtryk med synlige tapsamlinger og klar reference til en skænk eller kommode.

Se mere
HOELGAARD

Model Hoelgaard har en traditionel opbygning som et møbel og udmærker sig ved et stramt defineret greb, som giver modellen et unikt grafisk udtryk.

Se mere
SOLID

Model Solid er en nyklassiker, skabt med massive planker som en hyldest til naturens eget skaberværk. De lange og brede planker føres igennem på de tappede skuffefronter, hvilket fremhæver de smukke åretegninger.

Se mere
OEO

Model OEO tilføjer en ny dimension til Garde Hvalsøes signaturdesign med et markant udtryk, der hylder sublim håndværkskvalitet og den traditionsrige snedkerkultur med inspiration fra Japan.

Se mere
FRAMED

Model Framed er et unikt design med et ekstraordinært udtryk i kraft af et kabinet i enten patineret kobber eller zink, der indrammer skufferne i træ.

Se mere
LYKKE

Model Lykke hylder et klassisk og tidløst udtryk med subtile detaljer, som fremhæver både materialer og komposition gennem kontraster. Er modsat et traditionelt snedkerkøkken modulopbygget, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til installeringen.

Se mere
LAYER

Model Layer er et rent, nordisk og uniformeret design, der med arkitektonisk præcision og elegant linjeføring udfolder det sublime håndværk i dybere lag.

Se mere
Interiørløsninger

Vi skaber interiørløsninger, der forener funktionalitet og æstetik, og som kan skaleres til akkurat det niveau, dit projekt kræver. Fra et specialdesignet entrémøbel eller reolsystem til den fulde entreprise.

Udvalgte interiørløsninger
GH HØJSKABE

Elegant højskab i kompromisløs kvalitet. Skabsfronter og indretning tilpasses projektets udtryk og individuelle behov.

Se mere
GH VITRINE

Et nærmest transparent og tidløst møbel, som udstråler stor elegance og danner en smuk ramme om indholdet.

Se mere
GH GARDEROBE

Eksklusiv garderobeløsning i et let, ubesværet og tidløst design, der tager afsæt i dansk møbelkunst.

Se mere
GH DØR

En klassisk fyldningsdør i ekstraordinær snedkerkvalitet. Med sin gennemførte såvel som diskrete fremtoning får døren karakter af at være et eksklusivt designelement.

Se mere

Vi skaber dine drømme

Når drømme og ideer skal forvandles til en unik interiørløsning, sætter vi en ære i at gøre det til en tryg oplevelse.

Det sker gennem personlig dialog og en proces, der ligesom vores møbler skræddersyes til dig, fordi der er forskel på, hvad et projekt kræver – og om adressen er i Danmark eller udlandet.

Kontakt os